Overslaan en naar de inhoud gaan

Het team van Zonnedorp probeert elk jaar het park voor u te vernieuwen. Op dit moment zijn we ons plein aan het verbeteren. Onder andere komt er een nieuwe kidsclub, jeugdhonk en een prachtige speeltuin. Lees hier meer over de verbouwing.

Zonnedorp bezit geen eigen chalets of stacaravans. Wel bestaat er een overzichtslijst met eigenaren op Zonnedorp die hun chalet aan u kunnen verhuren. Mail voor de lijst naar mail@zonnedorp.com

Afspraken over periode en geld verloopt via de eigenaar. Deze eigenaar brengt ons op de hoogte van uw aankomst, zodat u de sleutel en toegangspas binnen de openingstijden van de receptie bij ons kunt afhalen.

De openingstijden van de receptie vindt u op de website. Wanneer u buiten deze openingstijden komt dient u dit ruim vooraf aan ons te laten weten. Bij voorkeur via mail@zonnedorp.com Wij kunnen dan uw sleutel en slagboombas in een kluisje doen naast de receptie in de wassalon. Of wij leggen uw spullen bij de horeca. De slagboom gaat tot 22:00 open.

Nee, wij verkopen geen stacaravans van derden. Wij maken zelfs geen wachtlijst aan. Alle aankoop en verkoop gaat via de makelaar. U kunt u zelf met voorkeuren en budget inschrijven bij www.stacaravanmakelaar.nl, zij mailen of bellen u als er een passend aanbod is.

Nee helaas. Ook geen wachtlijst. Wij bouwen de bestaande vaste plaatsen om naar toeristische kampeerplaatsen voor kort- en middenlang verblijf. We hebben wel naseizoensplekken.

Wij hebben geen broodjes service op ons park. Bij de naastliggende camping naast ons kunt u ‘s morgens vanaf 8:00 uur verse broodjes en overige kleine boodschappen halen. U wandelt er in 5 minuten vanaf onze receptie heen, (twee maal links).
 

1 Auto dürfen Sie auf Ihrem Platz parken, und ein zusätzliches Auto auf dem Parkplatz gegenüber unserem Park. Kurzes Ausladen ist nach Rücksprache mit der Rezeption selbstverständlich möglich.

Dit kan bij de parkeerplaats naast busstation transferium, dit is op wandelafstand van het gezellige centrum van Renesse.

Met maximaal 6 personen.

U kunt bij ons per email annuleren. Voor annuleringen hanteren wij de recron voorwaarden. recron voorwaarden, voor toeristische plaatsen op onze website.