Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezelligheid, dat is nou precies wat we al in 2002 voor ogen hadden, een vakantiepark met een zonnige sfeer en dat iedereen zich tuus voelt op ons Zonnedorp!

Het gevoel dat je welkom bent, de hand bij binnenkomst, de Zeeuwse gastvrijheid zoals dat gewoon is hier; tied voe een bakje of een leutje. Ja, je wordt hier gewoon in het zeeuws aangesproken maar daar voel je niks van hoor!

Er is veel veranderd en vernieuwd, maar we kunnen gelukkig nog steeds dezelfde tekst gebruiken voor dit welkom: geen plekje is hetzelfde en geen enkel pad is hier recht te noemen. Dat, samen met de appelbomen van de vroegere boomgaard Transparent met op de achtergrond de zwarte Zeeuwse boerenschuren, maakt Zonnedorp nou echt 'ons Zonnedorp'. Vandaar ons logo: een Zeeuwse knop, een zonnebloem met mosselblauw. 

Maar ook het knutselen in de recreatieruimte met serre voor de 10+ met gratis WiFi tot 23.00 uur, kampvuur door John met Schouws Juttertje, bingo voor het goede doel, mosselavond door vader van Marieke (oud mosselvisser), koffie met Ad op het bankje, samen een feestje maken -juist ook als het regent-, en altijd een paar helpende handen in de buurt als er wat moet gebeuren van dropping tot lavendel schoffelen, van de telefooncel schilderen tot een zeepbaan maken en glijden maar! 

Kom gewoon es kieken bie ons durpje en proef een beetje van ons zonnig sfeertje.

Luchtfoto
Luchtfoto vakantiepark Zonnedorp
Luchtfoto speeltuin

Virtuele tour

Alvast een virtueel kijkje nemen en zien wat er allemaal gebeurt op vakantiepark Zonnedorp? Dat kan, we hebben op de camping twee webcams hangen. Een webcam hangt buiten met zicht op de ingang, receptie, de kantine en de buitenspeeltuin.

Soms heb je wat geduld nodig om de beelden te zien, het laden duurt soms wat langer.

Op slechts 318 meter van het strand!