Faciliteiten

Op vakantiepark Zonnedorp zijn uiteraard de nodige faciliteiten aanwezig om te zorgen dat iedereen het naar z'n zin heeft. Wandel eens binnen bij de receptie voor informatie of een folder voor activiteiten in de buurt want, zoals we zelf zeggen:  "d'r is altied wéh tied voe un praetje''.

WiFi

Een modern park kan niet zonder goede WiFi en natuurlijk vind je dit ook op ons durpje.
Op het centrumplein is een gratis WiFi zone. Draadloos internet (WIFI) is op overige plaatsen op het park beschikbaar tegen vergoeding.


Veiligheid

Ook aan de veiligheid is gedacht op ons park. 
Er is 24 uur iemand aanwezig . In geval van nood zijn we altijd te bereiken via de intercom.

  • Er is een noodkast voor hulpdiensten, zodat deze te allen tijde het park op kunnen. 
  • Een A.E.D en E.H.B.O kist vind je in de wassalon naast de receptie.
  • Marieke heeft haar E.H.B.O papieren en John en Ad hebben het certificaat Bedrijfshulpverlening. 

Huisdieren

Honden zijn van harte welkom op ons park. 
Maar wil je er aan denken dat er een honden uitlaatveld + wandelbos is waar je je hond kunt uitlaten en dat je hond(en) te allen tijde aangelijnd dien(t)en te zijn, ook op je (omheinde) plaats?

En als er eens een ongelukje gebeurt, dat kan natuurlijk, is dat geen probleem. Op diverse plaatsen op Zonnedorp staan vuilnisbakken met poepzakjes die je dan kunt gebruiken.


Milieu

Wij zien graag een groen vakantiepark en we doen met vrijwilligers erg ons best om dat zo te houden.  Er is een afgesloten milieustraat - niet toegankelijk voor kinderen - met verschillende bakken om afval te kunnen scheiden.