Ontspan

Niet alleen voor de actieve vakantieganger is veel te beleven in de omgeving van Renesse, ook als je meer van ontspanning houdt is er genoeg te doen. Hieronder een paar bijzonder ontspannen plekjes.

Loungen...... lekker, lui......doen dus!

  • Op de loungebank met een wijntje in de hand uitkijkend over het strand bij het helemaal nieuwe strandpaviljoen Corazon.
  • We weten zeker dat loungen je ook heel goed gaat lukken bij Werelds aan het Strand in Ouddorp.
  • Of ga naar 't Oliegeultje bij Burghsluis, hier zit je heerlijk op het terras en met een beetje geluk zie je hier de bruinvissen voorbij zwemmen.
  • Of wat denk je van............kinders in de speeltuin, donker biertje en een krantje, dat kan ook gewoon op ons 'durpje' bij Goed Zeeuws, Goed Rond!                                                                  

Strand van WestenSchouwen

Maar dan wel waar je een beetje moeite voor moet doen: 4 km fietsen en dan 2 km lopen en dan kom je op een weids strand met heel weinig mensen en geen luide radio's maar stilte.

ontdek de oosterschelde

Op en rond de Oosterschelde is er het hele jaar door van alles te doen en te beleven. Op de interactieve kaart zijn drie kaarten met informatie te vinden: ontdek de Oosterschelde, een overzicht van de activiteiten en de bruinvisspotter.
Bezoek de interactieve kaart : ontdek de Oosterschelde.

Strandje op Neeltje Jans

Een relatief rustig strand maar door de ligging wel wat veel wind. Dit strand heeft een waanzinnig uitzicht op de Noordzee.

Slecht weer?

  • Bij de Stern in Noordgouwe is een heerlijke beauty behandeling mogelijk, heerlijk relaxed met sauna.
  • En net over de grens ligt Antwerpen, leuk voor een dagje winkelen, film of lekker uit eten. Dat is vanaf ons dorpje maar een uurtje rijden.
  • Ga eens naar Vlissingen, hier vind je speelcircus Bambini.

Fotoalbum